interaQtive Books finns nu i BiQstore!

interaQtive Books finns nu i BiQstore!

interaQtive Books finns nu i BiQstore!Interaktiva Böcker för livslångt lärande och berättande utvecklas på vår plattform SOE PublishingLab. Medan traditionella eböcker mestadels är digitala kopior av den tryckta boken. Så använder interaQtive books teknologin för att empower boken till förmån för läsaren. Nästa generations eböcker i form av interaQtive books erbjuder en optimerad interaktion design för att empower läsaren. Detta inkluderar Engagerande, Inspirerande och Lärande funktioner, vilket fungerar särskilt väl för facklitteratur och edubooks, liksom för barn- och ungdomsböcker, med andra ord fungerar de som en viktig del av dagens och framtidens livslånga lärande. För mer information se videon nedan.

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab