Upptäck Småland – få mer för mindre med Smålandspaketet på bokrean!

Upptäck Småland – få mer för mindre med Smålandspaketet på bokrean!

Upptäck Småland

För att få ut det mesta av ditt Smålandspaket är det viktigt att ta tillvara på och utforska alla de olika aktiviteterna som erbjuds, såsom att ta med “Matresan genom Småland” besöka de platser och lokala sevärdheterna som nämns i boken, och njuta av de lokala mat- och dryckesupplevelser som erbjuds. Samtidgt som du lär dig mer om Smålands historia och kultur. Genom att ta tillvara på alla dessa möjligheter kan du få ut det mesta av ditt Smålandspaket och få en oförglömlig upplevelse, även när du sedan testar recepten i boken i ditt eget kök. Klicka här för att komma till erbjudandet

 

Upptäck Småland - få mer för mindre med Smålandspaketet på bokrean!

Varför är Smålandspaketet ett populärt val för bokrean?

Smålandspaketet är ett populärt val för bokrean eftersom det erbjuder en unik upplevelse som är både inspirerande och lärorik. Det ger läsarna möjlighet att få en djupare förståelse för Smålands historia och kultur. Paketet innehåller också två böcker som är skrivna av lokala författare och som ger en inblick i det lokala livet. Dessa böcker är ofta fyllda med intressanta berättelser och äventyr som är både underhållande och lärorika.

I “Matresan genom Småland” beskrivs armodet och umbärandena som smålänningarna fått genomlida. Detta fördjupas i Karl Kullbergs historiska roman “En sommar i Småland”. Romanen är en ögonvittnesskildring då författaren levde i Småland vid tiden för missväxtåren 1845-46, sammanlagt bodde han där under mer än halva sitt liv.

Köp Smålandspaketet till ett förmånligt pris på bokrean! Få tillgång till två böcker från Småland av högsta kvalitet. Passa på att fynda! Klicka här för att komma till erbjudandet

Matkultur Community så att du kostnadsfritt

I paketet ingår även ett författarmedlemskap i 6 månader i vårt Matkultur Community så att du kostnadsfritt har möjlighet att skriva, redigera och publicera din egen matresebok. 

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab