Veckans Erbjudande! Ögonvittnesskildringar från 1800-talets mitt m.m.

Veckans Erbjudande! Ögonvittnesskildringar från 1800-talets mitt m.m.

Följ med författaren Karl Kullberg på sin Europaresa, där han bland annat besöker Berlin, Prag, Paris och Milano. Hans skarpa öga och språkfärdigheter ger läsaren en mycket insiktsfull betraktelse av ett flertal av Europas metropoler, där insikterna beblandas med mycket humor och jämförelser med fäderneslandet Sverige. Denna vecka erbjuder vi boken till nedsatt pris och som alltid fraktfritt.

Besök en småländsk socken under missväxtens år 1845 där Karl Kullberg som vid denna tid levde i Småland och kunde ta del av umbärandena och glädjeämnena genom egna betraktelser. Dessa resulterade i romanen En sommar i Småland. Denna vecka erbjuder vi boken till nedsatt pris och som alltid fraktfritt.

Stockholm 1844-45 genom en fransmans ögon och erfarenheter vid tiden för Oskar I:s kröning. Under ett halvt år tar Francois Rouen del av huvudstadens sociala liv, arbetsliv och väver även in betraktelser av tillsynes små fenomen som kommer i hans väg. Denna vecka erbjuder vi boken till nedsatt pris och som alltid fraktfritt.

Ögonvittnesskildringar till nedsatt pris till 21 augusti 2022!

Veckans Erbjudande! Ögonvittnesskildringar från 1800-talets mitt m.m.Bordertraveller Activewear – I enlighet med Sustainable Human Rights Index – erbjudandet gäller fram till den 21 augusti 2022

Denna produkt är gjord speciellt för dig så snart du gör en beställning, varför det tar oss lite längre tid att leverera den till dig. Att göra produkter per beställning istället för massproduktion hjälper till att minska överproduktionen, så tack för att du fattar genomtänkta köpbeslut!

Klimatsmart och mänskliga rättigheter vid sidan av väldesignade och sköna kläder till bästa kvalitet för aktiva människor. Alla produkter fraktfritt på beställningar över 750 kr.

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab