Best index Quality och NY kollektion av Activewear

Best index Quality och NY kollektion av Activewear

Best index Quality och NY Activewear-kollektionVi lanserar nu en ny Bordertraveller kollektion av Activewear som motsvarar våra BiQ-standarder (Best index Quality). BiQ är ett Sustainable Human Rights Index baserat på statistik från Freedom House index för Politiska Rättigheter och Medborgerliga Friheter, UNICEF Children Labour Index, Human Rights and Rule of Law index (Fund for Peace) och 2021 SDG Index scores (Sustainable Development Goals Scores).

Detta innehåller BiQScore från SDG-index totalt, men även åtta SDG utmaningsindex och sju SDG trendindex som alla är kopplade till Best index Quality (BiQ) för försäljning av produkter och tjänster. Detta betyder t ex att “noll fattigdom”- och “noll svält”-målen inte är inkluderade, då en låg poäng och låg trendpoäng snarare är en indikation på att du bör köpa från detta land för att stödja en godartad utveckling.

Bordertraveller kollektion av Activewear

Vi kommer kontinuerligt att uppdatera BiQscores när t ex nya rapporter för mänskliga rättigheter och hållbar utveckling publiceras. Både från de källor som nämns ovan och andra som Human Right Watch, Amnesty och FN-organ. Nedan följer vår första officiella kampanjvideo för vår nya kollektion av Activewear.

Klicka här för att se hela sortimentet av sportkläder

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab