Helgrea på böcker – yttrandefrihet, historisk roman, reseskildring, novellsamling

Helgrea på böcker – yttrandefrihet, historisk roman, reseskildring, novellsamling

Helgrea på böcker - yttrandefrihet, historisk roman, reseskildring, novellsamlingHelgrea på böcker!

Vi erbjuder några av våra böcker inom kategorin samhällsnära berättande till nedsatt pris mellan den 14 till den 17 januari.

Med samhällsnära berättande menas att böckerna har verklighetsbakgrund. I dessa fall är det en självbiografi av Lars Johan Hierta, yttrande- och tryckfrihetens fader i Sverige. En historisk roman från missväxtens Småland av en av 1840-talets mest lästa författare. Han har även skrivit En reseskildring från Europa 1842 som finns med på rean. Sist men inte minst erbjuder vi LarsGöran Boströms novellsamling till nedsatt pris, novellerna är skrivna ur ett europeiskt perspektiv och beskriver de sociala spänningar som sker genom industrisamhällets alltför långsamma insomnande och födelsen av det digitala samhället. Boström har precis kommit ut med sin nya bok “Matresan genom Småland” som också finns att köpa här i BiQStore.

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab