Prenumerera på vårt Nyhetsbrev – De senaste publiceringstrenderna och erbjudande

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev – De senaste publiceringstrenderna och erbjudande

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev - De senaste publiceringstrenderna och erbjudandeNyhetsbrevet sätter fokus på de senaste publiceringstrenderna inom modernt lärande, litteratur och teknikutveckling. Därtill innehåller det en interaktiv tävling med priser. Nyhetsbrevet innehåller även det senaste om utvecklingen på och av SOE PublishingLab där man kan skapa nästa generations eböcker, interaQtive Booksdigital marknadsföringoch andra nyheter från eLearningworld Europe AB och B-InteraQtive Publishing, samt erbjudanden från BiQStore.

Välkommen att prenumerera på vårt kostnadsfria eLearningworld Nyhetsbrev som kommer att komma ut fyra gånger under 2022. Fyll i namn och emejladress till höger. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab