Helgläsning eller julklapp – historisk roman från Småland

Helgläsning eller julklapp – historisk roman från Småland

Helgläsning eller julklapp – historisk roman från SmålandHistorisk roman av Karl Kullberg

Småland 1846, missväxten tär hårt särskilt på de svagaste i bondesamhället, medan andra skrupellöst försöker sko sig på olyckan. Missväxten består likväl inte bara i att skördarna slår fel och svältens obarmhärtighet breder ut sig, utan även i att ett ålderdomligt samhällssystem med accelererande hastighet börjar vittra sönder. Samtidigt som endast vaga konturer av det som skall komma i dess ställe skymtar fram. En liknande epok som den vi idag befinner oss i. Vid denna tid bodde författaren till denna bok i Kalmar. Han skulle komma att bli kvar där i ytterligare tio år uppslukad av Smålands magi. Nyutgåvan är utgiven av B-InteraQtive Publishing

För att få hem boken innan jul beställ direkt här i förlagets webbutik senast 20 december. Betala med Klarna – få hem först, betala sen, inga avgifter – eller via PayPal. Boken levereras fraktfritt. Klicka här för mer information

Bästsäljande böcker

 

Kommentarer är stängda.