Helgläsning eller julklapp – historisk roman från Småland

Helgläsning eller julklapp – historisk roman från Småland

Helgläsning eller julklapp – historisk roman från SmålandHistorisk roman av Karl Kullberg

Småland 1846, missväxten tär hårt särskilt på de svagaste i bondesamhället, medan andra skrupellöst försöker sko sig på olyckan. Missväxten består likväl inte bara i att skördarna slår fel och svältens obarmhärtighet breder ut sig, utan även i att ett ålderdomligt samhällssystem med accelererande hastighet börjar vittra sönder. Samtidigt som endast vaga konturer av det som skall komma i dess ställe skymtar fram. En liknande epok som den vi idag befinner oss i. Vid denna tid bodde författaren till denna bok i Kalmar. Han skulle komma att bli kvar där i ytterligare tio år uppslukad av Smålands magi. Nyutgåvan är utgiven av B-InteraQtive Publishing

För att få hem boken innan jul beställ direkt här i förlagets webbutik senast 20 december. Betala med Klarna – få hem först, betala sen, inga avgifter – eller via PayPal. Boken levereras fraktfritt. Klicka här för mer information

Bästsäljande böcker

 

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab

Kommentarer är stängda.