eBoken uppgraderas till bokstatus och fortsättning följer

eBoken uppgraderas till bokstatus och fortsättning följer

eBoken uppgraderas till bokstatus och fortsättning följerIdag den 1 juli 2019 sänks ebokmomsen till 6% och eboken uppgraderas och jämställs då med tryckta böcker. I väntan på att de första interaktiva böckerna ska publiceras från vår plattform/makerspace Storyteller On eLearningworld läs mer om möjligheterna här. Så VI SÄNKER PRISET PÅ VÅRA BEFINTLIGA EBÖCKER MED 30% i BiQSTORE! På så sätt tar vi tillfället i akt för att ge momsänkningen och mer tillbaka till Er ebokläsare i en allmän prissänkning.

Enkelheten med eböcker

Köp från hängmattan, från stranden, på resan, från bästa läsfåtöljen hemma, ladda ner boken direkt och börja läsa. Eftersom vi i BiQStore säljer böcker i eBookPDF-format så behöver du som läsare enbart en vanlig pdf-läsare som Adobe Acrobat Reader eller Foxit Reader. För mer avancerade funktioner som t ex uppläsning av texten på svenska, välj t ex Moon+ Reader för Android, Edge webbpläsaren för PC (högerklicka på eBookPDF-filen och välj Edge att öppna filen med) och PDF Voice Reader för iPhone och iPad . Inom kort kommer ett mer detaljerat blogginlägg om hur Du som eboksläsare kan få ut mest av din ebok. Se vårt sortiment här

Ännu enklare med interaktiva böcker

Under hösten kommer de första titlarna av våra interaktiva böcker att publiceras. Det finns redan nu smakprov tillgängliga här Interactive Book Design | Oliver Twist Interactively. Dessa böcker kommer att ges ut i tre olika format progressiva interaktiva böcker, nedladdningsbara interaktiva böcker och interaktiva böcker online. Distributionen av dessa är ännu enklare än “traditionella” eböcker i pdf-format. Då bokköparen efter köpet antingen laddar ner eller loggar in, och sedan börja använda boken. För mer information om interaktiva böcker klicka här.

eBoken uppgraderas således idag till att få bokstatus idag genom momssänkningen. På detta kommer under de närmaste månaderna följa en uppgradering av själva formatet. En spännande tid stundar …

Är Du en matentusiast? Om ja, så är detta communityt för dig!Skapa blogg poster, diskutera på forumet, skapa interaktiva böcker om matkultur och välmående.

Öppnar i ny tab